#DIENSTEN

Als gedelegeerd ontwikkelaar of als mede participant ontwikkelen we projecten van initiatief tot en met oplevering. Maar ook in de afzonderlijke fases van een project kunnen we onze kennis en expertise bijdragen. Wij streven naar samenwerkingen met beleggers, investeerders en bouwers.

VASTGOED

VERANTWOORDELIJK VOOR HELE OF GEDEELTELIJKE PROCES


Als gedelegeerd projectontwikkelaar is Opus verantwoordelijk voor het hele of gedeeltelijke proces. We adviseren onze partners over nieuwbouw, transformatie of herontwikkeling en beoordelen de haalbaarheid ervan. We kennen de ins en outs van verkoop- en contractmanagement. En we hebben brede ervaring met alle andere zaken die bij projectontwikkeling komen kijken.

REALISATiE

TRANSPARANT VAN A TOT Z


Opus stuurt op bouw- en advieskosten en bewaakt ze zorgvuldig tijdens het gehele proces. We werken met heldere planningen, duidelijke afspraken en een strak documentenbeheer. Daarbij houden we de neuzen in dezelfde richting en verliezen we het einddoel geen moment uit het oog. Dit doen we door alle teamleden continu op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. En ervoor te zorgen, dat ieder teamlid verantwoordelijk wordt gemaakt voor haar bijdrage aan het eindresultaat.

ONROEREND GOED

GEDEGEN ONDERZOEK VOORAF


Voorafgaand aan de aankoop van vastgoed is een gedegen en zorgvuldig due diligence-onderzoek onmisbaar. Om een helder beeld van het object te krijgen, kan Opus een brede analyse van de eventuele aankoop uitvoeren. Een vast onderdeel van het due diligence-onderzoek vormt ook de technische inspectie. Deze inspectie geeft een goed beeld van de kwaliteit van het vastgoed. Een belangrijke informatiebron voor de aankooponderhandelingen. 

CONTACT

NEEM CONTACT OP

Postbus 75317, 1062 XK AMSTERDAM

info@opusvastgoed.nl – 020 261 76 24

to top button